Onze makelaars

Onze mantelzorgmakelaars

Caroline van der Hek

Zorgen voor een naaste kan een belastende taak zijn, waarbij de mantelzorger zich zelf vaak tekort doet. Naast zorgen, werken, huishouden en het regelen van zaken blijft er vaak weinig tijd over voor een sociaal leven. En juist dan ligt overbelasting op de loer. Als mantelzorgmakelaar ga ik in gesprek met de mantelzorger en kijken we samen waar de grootste knelpunten liggen en welke oplossingen en daarbij behorende regeltaken onderzocht en uitgevoerd kunnen worden;. Zo krijgt de mantelzorger weer grip op de situatie en hoeft geen waardevolle tijd te besteden aan het regelen van zaken.

Contactgegevens

  • caroline@clientondersteuningplus.nl
  • AGB-code: 48485036

Ineke Bosma

Een mantelzorgmakelaar is een perfecte aanvulling op sociale wijkteams. En binnen zorginstellingen de geschikte partner voor het verbeteren van het samenspel tussen formele en informele zorg.

Contactgegevens

  • ineke@clientondersteuningplus.nl
  • AGB-code:48485648

Annemie Triepels

Mijn achtergrond ligt in de zorg waar ik tientallen jaren in de geestelijke gezondheidszorg werkzaam ben geweest. De laatste 15 jaar had ik een management functie. Ik heb veel ervaring in het begeleiden en coachen van cliënten en professionals.

Toen mijn partner een herseninfarct kreeg kwam ik in aanraking met de andere kant van de zorg. Als fulltime werkende vrouw was het moeilijk om werk, wonen én zorg voor mijn man te combineren en daarbij ook nog ruimte voor mijzelf te vinden.

Het was een ingewikkelde zoektocht binnen alle mogelijkheden en wetten en regelingen die er zijn. Ik had graag hulp gehad in deze zoektocht. Dit heeft mij er toe gebracht mijn carrière een andere wending te geven .

Sinds 2017 werk ik als gecertificeerd mantelzorgmakelaar bij regiomantelzorgmakelaars in de regio Zuid Holland -zuid , Oost- Brabant en Utrecht. Ik geloof in mensen en in vrijheid die je als mens hebt om je leven zelf in te richten. Jij hebt zelf de regie om keuzes te maken zodat er sprake is van de juiste balans. 

Voor jou, als mantelzorger, betekent dit: balans in je werk, de zorg voor je naaste én tijd over voor jezelf. Dit plaatje ziet er voor iedereen anders uit. Dus laten we vooral samen op zoek gaan naar de invulling hiervan voor jou. En hoe ik daarin iets kan betekenen.

Contactgegevens

  • annemie@clientondersteuningplus.nl
  • AGB-code: 48485631
Jan Schoor

Jan Schoorl

Als mantelzorger van mijn moeder en pleegzoon heb ik ervaren wat dat voor je kan betekenen 24 uur per dag, naast je werk, ook al was ik verpleegkundige. Graag ga ik in gesprek met mantelzorgers om overbelasting bij hen te voorkomen of te verminderen door na onderling overleg goede zorg te regelen. Hierdoor krijgen mantelzorgers meer tijd en ruimte voor zichzelf.

Contactgegevens

  • jan@clientondersteuningplus.nl
  • AGB-code: 48485679
Jan Schoor

Karin Te Nijenhuis

Jan Schoor

Galina Visser

Jan Schoor

Ankie Baas

Jan Schoor

Dorien Kloosterman